ANKARA / ÇANKAYA - Fevzi Özbey Ortaokulu

"TOWARDS THE 7TH CONTINENT -7.KITAYA DOĞRU" ETWINNING PROJESİ

Okulumuzda yürütülen "Towards The 7th Continent-7.Kıtaya Doğru" eTwinning projemizin amacı insanların doğaya bıraktığı çöplerin, özellikle de doğada çözülmesi zor olan plastiklerin Pasifik Okyanusu'nun ortasında oluşturduğu devasa atık yığınına dikkat çekmektir. Projemizde çevresel sorunlar, iklim değişikliği, geri dönüşüm, çevre dostu gibi kavramlar üzerinde durulmaktadır. Öğrencilerimiz proje kapsamında slogan hazırlama, çevresel sorunları resmetme, atık malzemelerden geri dönüşüm ürünleri tasarlama, Dünya Su Günü ve Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla video hazırlama, çevresel sorunlara yönelik takım çalışması yapma gibi etkinlikler gerçekleştirmişlerdir. Projeyi yürüten sorumlu öğretmenimiz Münevver Altınok'u çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Adnan POLAT

Yayın: 21.05.2021 - Güncelleme: 16.08.2023 00:18 - Görüntülenme: 417