ANKARA / ÇANKAYA - Fevzi Özbey Ortaokulu

OKULUMUZ TÜBİTAK BİLİM FUARINI MÜSTEŞAR YARDIMCIMIZ DİNÇER ATEŞ AÇTI

Okulumuz TÜBİTAK Bilim Fuarı’na; Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yard. Dinçer Ateş, İlçe Kaymakamı Aydın Ergün, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İhsan Yalçınkaya, Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel, Şube Müdürü Sibel Akbıyık,  Okul Müdürümüz Gülümser Erdem,okulumuz öğretmenleri, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

Program, okul müdürünün açış konuşması ile başladı.  Müsteşar Yard. Dinçer Ateş’in konuşmasıyla devam ederek hazırlanan müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisiyle devam etti. Ardından Zeka Oyunları, Pi Sınıfı ve Masal Atölyelerinin açılışı yapıldı. Protokol heyeti, açılan bilim fuarını gezerek öğrencilerle sohbet etti, onlardan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Protokol heyeti, başarılı çalışmalarından dolayı öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek okuldan ayrıldı.

Yayın: 07.06.2016 - Güncelleme: 13.06.2016 03:04 - Görüntülenme: 1499