ANKARA / ÇANKAYA - Fevzi Özbey Ortaokulu

ÖĞRENCİ SEÇİM SÜRECİMİZ

Okulumuz Erasmus+ Projesi öğrenci ekibinde hem yurtiçi hem yurtdışı faaliyetlerde görev alacak öğrencilerimizin seçim sürecine gireceğiz.

Proje özeti ve ekipte yer alacak öğrencilerin seçim kriterleri ile ilgili bilgiye web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Öğrenci seçim sürecine başlayabilmemiz için gönüllü öğrenci bilgilerine ihtiyacımız olacaktır.

Bu sebeple öncelikle anketi doldurup göndermeniz gerekmektedir. Veli onayı olmayan öğrenciler proje etkinliklerinde görev alamayacaklardır.

ÖĞRENCİ SEÇİM KRİTERLERİ

1. Aşağıda bağlantısı bulunan başvuru formunu 14 ŞUBAT 2022 PAZARTESİ  tarihine kadar eksiksiz doldurunuz. (35 puan)

Formu doldurmak için tıklayınız.

2. Motivasyon mektubu (30 puan)

14 ŞUBAT 2022 PAZARTESİ  tarihine kadar içeriği aşağıda belirtilen sorulara ait cevaplarınızı kapsayacak mektubunuzu fevziozbeyerasmus@gmail.com  adresine e-posta olarak gönderiniz.

*Neden bu projede yer almak istiyorum?

*Geleceğe dair hedeflerimde projenin bana katacakları neler?

*Projenin konusu ve içeriğinin önemi ve bu konunun katılma isteğimdeki katkı oranı nedir?

3. Proje katılma amaçlarınızı anlattığınız sözlü sunum (10 puan)

14 ŞUBAT 2022 PAZARTESİ  tarihine kadar içeriği aşağıda belirtilen konu başlıklarını kapsayacak şekilde fevziozbeyerasmus@gmail.com adresine e-posta olarak gönderiniz.

-sürdürülebilir çevre bilinci,

-çevreye duyarlılık,

-iklim değişikliği bilinci,

-doğal kaynakların etkili kullanımı,

-ekolojik farkındalık,

-farklı kültüre sahip akranlarıyla birlikte faaliyetler gerçekleştirerek Avrupa vatandaşı olma,

-kısa ve uzun vadeli hedefler belirleyebilme

*Öğrencinin yukarda belirtilen başlıklar hakkındaki düşünceleri, birey olarak hedefleri, planları neler?

- 3-5 dakikalık video kaydı, görseller, materyaller, poster ya da pankartlar kullanılabilir.

3. Yabancı Dil Seviyesi (A1-5 puan, A2-10 puan, B1-15 puan, B2 - 25 puan)

- Okulumuzda başvuru yapan öğrencilerimiz için OXFORD tarafından yabancı dil seviye belirleme sınavı yapılacaktır.

Yayın: 26.01.2022 - Güncelleme: 26.01.2022 10:15 - Görüntülenme: 3102